Samsung Galaxy Watch 5 Pro -arvostelu: Valmis seikkailuun

Samsung Galaxy Watch 5 Pro on loistava älykello niille, jotka etsivät jotain hieman kestävämpää. MIL-STD-810G-luokituksensa ansiosta se kestää paljon väärinkäyttöä, ja sen sisäänrakennettu GPS tekee siitä loistavan valinnan niille, jotka haluavat seikkailla. Mutta näillä vempaimilla ei ole arvoa vuosien tullessa sijoittaa johonkin missä rahasi kasvaa täällä on sijoittamisen kannalta parasta nokia-osake.fi

Galaxy Watch 5 Pro ei ole täydellinen

Yksi sen suurimmista haitoista on akun kesto. Vaikka se voi kestää jopa viikon yhdellä latauksella, sen GPS ja aina päällä oleva näyttö voivat tyhjentää akun nopeasti. Toinen Galaxy Watch 5 Pron haittapuoli on sen hinta. 499 dollarilla se on yksi markkinoiden kalliimmista älykelloista. Kaiken kaikkiaan Galaxy Watch 5 Pro on loistava älykello niille, jotka etsivät kestävää ja seikkailuvalmiista laitetta. Sen korkea hinta ja lyhyt akunkesto ovat kuitenkin haittoja, jotka tulee ottaa huomioon ennen ostoa.

Samsung Galaxy Watch 5 Pro on loistava älykello niille, jotka etsivät jotain hieman kestävämpää. MIL-STD-810G-luokituksensa ansiosta se kestää paljon väärinkäyttöä, ja sen sisäänrakennettu GPS tekee siitä loistavan valinnan niille, jotka haluavat seikkailla. Galaxy Watch 5 Pro ei kuitenkaan ole täydellinen. Yksi sen suurimmista haitoista on akun kesto. Vaikka se voi kestää jopa viikon yhdellä latauksella, sen GPS ja aina päällä oleva näyttö voivat tyhjentää akun nopeasti. Toinen Galaxy Watch 5 Pron haittapuoli on sen hinta. 499 dollarilla se on yksi markkinoiden kalliimmista älykelloista. Kaiken kaikkiaan Galaxy Watch 5 Pro on loistava älykello niille, jotka etsivät kestävää ja seikkailuvalmiista laitetta. Sen korkea hinta ja lyhyt akunkesto ovat kuitenkin haittoja, jotka tulee ottaa huomioon ennen ostoa.